donderdag 23 mei 2013

Het zonnige 'Star Beach' door Tiny Fisscher



De vriendinnen Sue en Tess, allebei 16, gaan samen op vakantie naar Kreta. Daar leren ze een jongen kennen, namelijk Nikos. Hij raadt hen aan om naar Star Beach te gaan, het populaire strandpark. Sunny, die daar werkt, biedt de meisjes zelfs een zomerbaantje aan. Nadat ze hun ouders overhaald hebben, kan het allemaal niet snel genoeg beginnen. Ze beleven 4 heerlijke weken, en hebben de tijd van hun leven. Ze roken, drinken en feesten er op los. En worden ook nog eens allebei verliefd. Sunny, de jongen waar Tess gevoelens voor heeft lijkt iets verborgen te houden...

Ik lees niet graag boeken, maar als het over vakantie,zon en zee gaat, zeg ik er geen nee tegen. Dit boek is echt superleuk! Eens je begint te lezen, wil je niet meer stoppen. Telkens je aan het einde van een bladzijde komt, kan je niet wachten om aan de volgende pagina te beginnen. Het is ook super spannend hoe het zal aflopen. De mooiste, leukste en meest onverwachte gebeurtenissen volgen elkaar op. Echt een super boek!

Het boek is echt een aanrader! Vooral voor meisjes denk ik, maar jongens kunnen het natuurlijk ook lezen.  Een zomers boek vol zee, zon, vriendschap, verliefdheid en avontuur! Dit allemaal te samen kan natuurlijk niet anders dan super zijn! Je moet het echt gelezen hebben!

Jolien Vanhove    2MWa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten